... DZIEŃ DZIECKA ... !!!
---
Kto dziś pamięta , jaką radość przynosił ten dzień , gdy na dodatek , było się w Szkole na Lekcjach , a nie , jak akurat Dzisiaj jest sobota .
---
PRZEPYSZNA Czekolada , otrzymana od MAMY i Stary , który tego dnia , nie czepiał się wszystkiego jak leci !.
---
Ech to były czasy , gdy Guma DO ŻUCIA , była nieosiągalnym RARYTASEM ...!!! .
---
A i inne , Dzisiejsze Dziecięce Zwykłe Łakocie , nawet nie istniały na Polskim Rynku , nawet w
... -PEWEX-IE ... ! .
---
BANAN ... obierany powoli i z lubością , powolutku , gryz po gryzie , znikał bezpowrotnie .
---
... ECH TO BYŁY CZASY ...!
---
---
W Moim przypadku ...
1 CZERWCA to również pierwszy dzień styczności z NORWEGIĄ ...
Kongeriket Norge
Kongeriket Noreg
Pierwszego Czerwca 2006 Roku Pańskiego , Przekroczyłem Granicę między Szwecją a Norwegią .
OD tego MOMENTU Norwegia , Ma Cały i Nieprzerwany Czas , Kłopot z Moją Personą ... !!! .
---
A JA ... cóż , w większości ... jestem średnio i pozytywnie zadowolniony ... !!! .
---
POZDRAWIAM w tym Miłym Dniu
WSZYSTKIEGO NAJMILSZEGO
---
Kto dziś pamięta , jaką radość przynosił ten dzień , gdy na dodatek , było się w Szkole na Lekcjach , a nie , jak akurat Dzisiaj jest sobota .
---
PRZEPYSZNA Czekolada , otrzymana od MAMY i Stary , który tego dnia , nie czepiał się wszystkiego jak leci !.
---
Ech to były czasy , gdy Guma DO ŻUCIA , była nieosiągalnym RARYTASEM ...!!! .
---
A i inne , Dzisiejsze Dziecięce Zwykłe Łakocie , nawet nie istniały na Polskim Rynku , nawet w
... -PEWEX-IE ... ! .
---
BANAN ... obierany powoli i z lubością , powolutku , gryz po gryzie , znikał bezpowrotnie .
---
... ECH TO BYŁY CZASY ...!
---
---
W Moim przypadku ...
1 CZERWCA to również pierwszy dzień styczności z NORWEGIĄ ...
Kongeriket Norge
Kongeriket Noreg
Pierwszego Czerwca 2006 Roku Pańskiego , Przekroczyłem Granicę między Szwecją a Norwegią .
OD tego MOMENTU Norwegia , Ma Cały i Nieprzerwany Czas , Kłopot z Moją Personą ... !!! .
---
A JA ... cóż , w większości ... jestem średnio i pozytywnie zadowolniony ... !!! .
---
POZDRAWIAM w tym Miłym Dniu
WSZYSTKIEGO NAJMILSZEGO